Anmeldelse
TRIPLE FRONTIER: Vi har set det hundrede gange før

Af Christine Roederer

Hvad sker der, hvis du får Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal, Oscar Isaac og Ben Affleck til at spille en håndfuld eks-soldater, som intet har at tabe?

Det kunne i princippet spille rigtig godt. Santiago (Oscar Isaac) er efter sin militærservice blevet ansat i Colombia for at kæmpe mod den uendelige narkohandel, som ingen ende ser. En skønne dag finder en af hans hjælpere og spioner ud af, at den narkobaron, han har jagtet i månedsvis, har et hus ude i den columbianske jungle, hvor han gemmer sig med familie og millioner af dollars. I kontanter.

Santiago skal derfor samle et hold udødelige for at sætte en kugle i denne narkobaron og snuppe nogle af millionerne med hjem. Så han rejser tilbage til USA for at gendanne den gamle trup. Lidt ligesom et boyband, der pludselig rejser sig fra asken.

For Tom (Ben Affleck) har fået job som egendomsmægler i Florida, men kan ikke sælge de store huse, han ellers står for; William (Charlie Hunnam) giver taler til US Army-soldater, der lige er blevet færdige med deres tjeneste, om at de ikke skal vælge at gå den private vej; William’s bror, Ben (Garrett Hedlund), er blevet MMA-kæmper og drømmer om en Ferrari, mens piloten Francisco (Pedro Pascal) ikke længere må flyve på grund af nogle kokainrelaterede problemer.

Egentlig er filmens historie meget simpel – holdet skal ind i narkobaronens hus, dræbe såkalte narkobaron, pakke pengene sammen, komme ud af junglen med pengene, og så står de foran det bedste liv, de nogensinde kunne forestille sig.

Desværre er filmen grå og kedelig. Ikke kun i cinematografien, men også i historien. Det er en film, man har set så mange gange før, at den kun lige akkurat formår at overraske seeren med nogle små hak her og dér.

Det eneste, man kan rose i filmen, er skuespilpræstationerne. Det er dog ikke alle, som kommer lige godtfra det. Specielt Hunnam og Hedlund gør sig bemærket, men Isaac som lederen af missionen er også mindeværdig. Desværre drukner Afflecks og Pascals præstationer i den tykke regn, som øser ned over heltenes hoveder.

Triple Frontier er optaget på Hawaii, og selvom der med lidt CGI er prøvet at få det til at se ud som om, man befinder sig i Colombia, virker der aldrig helt rigtigt. Man kender Hawaii-landskaberne for godt til at nogle computeranimerede bjerge kan få det til at ligne Andes-bjergene.

Så, ja, hvad sker der, når man har fem kendte skuespillere, der spiller sammen i en film om eks-militærfolk, som vil gøre alt for at få fat på penge, de så desperat har brug for?

Desværre ikke så meget.

Kommentarer